FAQ

FAQ

Een virtual tour is een gesimuleerde first-person view van een werkelijke locatie waardoor de kijker door de locatie kan bewegen door een reeks 360 graden panoramische beelden te bekijken. Elke panoramische afbeelding van 360 graden is een compositie van een aantal stilstaande foto's die aan elkaar zijn koppelt om een beeld van een bepaalde locatie te vormen.
Absoluut! We zullen met u de exacte locaties en gebieden bevestigen die in uw virtual tour moeten worden opgenomen.
Voor binnenruimtes graag op de afgesproken tijd klaar voor fotografie. Zorg ervoor dat ze netjes zijn en rommel wordt verwijderd. Buitenopnames zijn afhankelijk van het weer, dus in sommige gevallen moeten we opnames uitstellen of verplaatsen als er een sterke nadruk ligt op buitengebieden.
Strikt genomen hoeft u niet aanwezig te zijn. De meeste bedrijfseigenaren willen er echter graag bij zijn om mee te kijken en er zeker van te zijn dat alles er perfect uit ziet.
Voor de meeste kleine bedrijven duren fotoshoots ongeveer 1 a 2 uur, maar we zullen u op het moment van boeking laten weten of uw shoot waarschijnlijk langer zal duren. Verschillende factoren kunnen de tijdsduur van uw fotoshoot verlengen, aangezien elk bedrijf uniek is.
Uw virtual tour wordt onderdeel van Streetview en gebruikt de navigatiepijlen die klanten kennen van het gebruik van Streetview. Als een bedrijf verdiepingen heeft, zijn er ook liftknoppen om andere niveaus te verkennen. De rondleiding is toegankelijk via Google Maps en Streetview-apps op mobiel en tablet. Meer dan 1 miljard mensen over de hele wereld hebben deze al geïnstalleerd
Natuurlijk. Onze verbeterde interfaces werken nu met onze op maat gemaakte en Google Virtual Tours voor lage kosten. Zie onze uitgebreide tour details voor meer informatie.
Om uw virtual tour aan uw website toe te voegen, hoeft u slechts één HTML-code te gebruiken. We leveren dit aan uw webontwikkelaar en die weet er wel raad mee! Lukt dit niet? Wij staan altijd klaar om u te helpen.
Uw virtual tour wordt rechtstreeks vanaf Google-servers uitgevoerd en wordt direct gestreamd terwijl klanten deze gebruiken, afhankelijk van waar ze kijken en zich verplaatsen. U voegt slechts een paar bytes aan code toe aan uw website en Google verwerkt alle andere gegevens rechtstreeks.
Onze virtual tours zijn geschikt voor SEO! Onze tours worden zo gemaakt dat iedere plek een eigen URL kan hebben en alle content indexeerbaar is door de zoekmachines. Hierdoor wordt niet alleen uw virtual tour, maar ook uw bedrijf eerder gevonden in zoekmachines zoals Google
Een Google-vertrouwde fotograaf is iemand die aan Google heeft aangetoond dat wij bedreven zijn in het maken van interactieve 360 ° -panorama's door ten minste 50 door Google goedgekeurde 360 ° -panorama's te uploaden naar Google Street View. We hebben tweehonderd afbeeldingen geüpload en meer dan tweehonderdduizend views van onze foto's op Google.

Wij werken ook voor

Ontvang binnen 1 dag uw vrijblijvende offerte per mail. Vul het formulier hier beneden in met uw gegevens en ontvang een offerte op maat.