Custom Tour

Custom virtual tour - Op maat gemaakte virtual tour

Een rondleiding op maat biedt u totale aanpassing met een menu-overlay en informatie hotspots. Geweldig voor zeer grote ruimtes. De beeldkwaliteit is van de hoogst mogelijke standaard en de branding, menu's en navigatie zijn allemaal ontworpen om naadloos te passen bij de look en feel van uw bedrijf. Wilt u uw virtuele tour niet op Google Maps laten zien, geen probleem, we bieden ook privé gehoste oplossingen.

Trek de aandacht van uw klant met een op maat gemaakte custom virtuele rondleiding

Virtuele rondleidingen zijn een fantastische manier om uw online bezoekers naar uw bedrijf te halen, zodat ze betrokken blijven vanaf het moment dat ze uw rondleiding beginnen te bekijken. Een op maat gemaakte virtuele rondleiding kan worden gebruikt om elk bedrijf, elke locatie, toeristische attractie, gebouw of eigendom te promoten. Kies eenvoudig de ruimtes die u in uw tour wilt opnemen. De gebieden die u opneemt, kunnen met elkaar worden verbonden voor een wandeling door de ervaring, of afzonderlijk als de site groot is.

Uw virtual tour is op maat gemaakt, met controle over elk aspect van de presentatie, zodat deze naadloos past in uw website naast uw bedrijfsbranding. Het insluiten van de virtual tour in uw website is eenvoudig, met behulp van een iframe-code die slechts een paar seconden duurt om toe te voegen. Onze gehoste tours stellen ons in staat om nieuwe afbeeldingen toe te voegen, de inhoud het hele jaar door te wijzigen en nieuwe functies toe te voegen zodra deze beschikbaar zijn.

Creatief worden met je tour is eenvoudig. Voeg extra informatie toe aan scènes die beschrijven wat er te zien is. Gebruik tekst, foto's, video en audio om de gebruikerservaring te verbeteren en een gevoel van vertrouwen en begrip op te bouwen.

Verbeterde aanpasbare interface-elementen

Onze op maat gemaakte virtual tours gebruikten een verbeterde interface om veel interactieve functies aan uw tour toe te voegen, waaronder uw logo, een tourmenu, rotatie, aangepaste kleuren en hotspots.

Hotspots kunnen veel soorten informatie aan de kijker presenteren met pop-up boxen, zoals video's, CTA-knoppen, foto's, tekst en audio clips. Of het nu gaat om informatie over een product of dienst, of een fotogalerij met betrekking tot de scene, hotspots worden van onschatbare waarde om een ​​extra detailniveau te bieden en uw klanten langer op uw tour en website te houden.

Logo

Uw logo wordt toegevoegd aan uw virtual tour als onderdeel van de interface.

Bedieningsbalk

Pictogrammen die verschillende bedieningselementen voor de tour mogelijk maken, zoals volledig scherm, rotatie pauzeren, hotspots verbergen, muziek pauzeren.

Automatische rotatie

Wanneer de tour inactief is, start een opvallende rotatie van de scène en kan optioneel om de paar seconden van weergave veranderen.

Menu

Er kan een zij- of hoofdmenu aan uw tour worden toegevoegd met verschillende links naar weergaven of gebieden in uw tour.

Navigatie hotspots

Hotspot- of pijlnavigatie links in de weergaven om ruimtes met elkaar te verbinden.

Informatie hotspots

Interactieve hotspots om een ​​pop-up venster te activeren met video, tekst, foto's of audio.

Opstartscherm

Inleiding tot uw virtuele rondleiding. Dit kan een achtergrond foto, video of kleur zijn. Met uw logo, een korte how-to en een startknop.

Achtergrondmuziek

Optionele .mp3-audiotrack om op te treden als achtergrondmuziek of vertelling voor uw tour.

Wij werken ook voor

Ontvang binnen 1 dag uw vrijblijvende offerte per mail. Vul het formulier hier beneden in met uw gegevens en ontvang een offerte op maat.